Το όραμα μας

Σχέδιο ανάπλασης>Ανέργεση πνευματικού και πολιτιστικού κέντρου
Το Σπίτι των Παιδιών!!

Η αγάπη μας για τα παιδιά είναι μεγάλη. Για αυτό συνεχώς αναζητούμε νέους και πρωτότυπους τρόπους αμφίδρομης επικοινωνίας, δημιουργικής έκφρασης και πνευματικής αφύπνισης. θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να γνωρίσουν την αγάπη του Θεού, να αγαπήσουν τους γύρω τους, τη φύση, να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τα χαρίσματα τους και να χαράξουν την δική τους προσωπική πορεία. Ευχόμαστε με τη βοήθεια όλων το πνευματικό κέντρο που ονειρευόμαστε να γίνει πραγματικότητα. Σκοπός μας είναι η διάσωση της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης και φυσικά η δημιουργική απασχόληση των παιδιών και των νέων της ενορίας και της ευρύτερης περιοχής.
Το κέντρο προβλέπεται να περιλαμβάνει τρεις ορόφους με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας, αίθουσα κεντήματος, ραπτικής και κοπτικής, αίθουσα εκδηλώσεων και ομιλιών, ξενώνα και μουσειακό χώρο όπου θα εκτίθενται εικόνες, άμφια, ιερά σκεύη και άλλα ιστορικά κειμήλια της ενορίας και τους χωριού.
Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο μας κάνοντας μια μικρή δωρεά στον λογαριασμό μας ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι πολύτιμη μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε!!

Ο αρ. λογ/μού μας στην Τράπεζα Πειραιώς είναι 5755-071799-394.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2810-721426.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας ευχόμαστε η Παναγία να ευλογεί και να αγιάζει τη ζωή σας.

Είμαστε ευγνώμονες : ))

Leave a Reply